rajlaxmi

Hur *)#=(¤ Håller Man En Penna?

Kategori: Allmänt

Vaknade hyfsat tidigt men hade inte ork att gå upp, istället låg jag kvar i sängen och checkade på lite youtube klipp & spelade Draw Something. När jag väl kände min mage kurra efter hunger pallade jag mig upp.
Nästan hela min dag har varit meningslös, har enbart suttit framför datan, teven och glott dock har jag faktist vågat mig på ritning igen =).
Men gud vad längesedan, jag skojjar inte när jag berättar att jag fattade först inte hur jag skulle hålla pennan, det kändes så obehagligt.. helt jävla sjukt för att ha ritat i hela sitt liv haha XD ^^!
I alla fall, tre bilder orkade jag ta igen.. får se det kanske blir mer imorgon.. kom på mig själv hur skoj det var :P.

Ungefär efter fem tiden kom älsklingen och vi fixade sjukt god kötträtt, nu är jag mätt & belåten samt fruktansvärt ont i magen -.- . Värt det? Ah!
Just nu är det någon underlig film på sexan som jag inte har haft ork till att bry mig om men får vell göra pajken sällskap.
Imorgon om det inte regnar är det i alla fall bestämt att jag ska klippa gräset, sen får vi se vad som händer (y)!
SOV GOTT!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Inte ringde jobbet idag heller så det har varit en ledig & lugn dag. Vid frukosten checkade jag på "American Pie 2" därefter var jag duktig och hängde in alla mina kläder. Finns vissa som fortfarande är i resväskan men det är sådana som ska ligga vikta så what ever ;).
Medans jag gjorde det hade jag "Cry Baby" på med Jhonny Depp, asså han är verkligen en av de mest bästa skådespelare! Finns det någon känd person jag hade velat träffa så är det han utan tvekan och om det ska vara en kvinnlig skådespelare så är det lätt Angelina Jolie <3.

På förmidaggen fick jag ett medelande utav Lina, så tog en liten promenix med henne och efter det åt lite god middag, inte nått märkvärdigt men fortfarande gott.
När hon gjorde i ordning sitt till jobbet la jag mig ute i solen med en filt, riktigt skönt (y) och slumrade snabbt till. Jobbet kallade på henne som sagtoch jag drog mig hemåt igen. Strax efter kom Martin, vi har ätit lite mat, kollat på teve och ska snart lägga oss =).
Får se om jobbet ringer imorgon eller inte..

SOVGOTT!

GODNATT 20120529

Kategori: Allmänt

Butterfly Effect

Kategori: Allmänt

Har tillbringad min förmiddag med Lina, bakade en ubergod blåbärspaj och till det självfallet vaniljsås. Har fortfarande mycket kvar så tänkte bjuda mamma & pappa när de kommer ner en stund senare idag =).
Nu sitter jag och checkar på "Butterfly Effect" med Aschton Kutcher, en riktigt bra film! Är nog första riktiga filmen jag har sett han i, där han i en seriös film. Riktigt bra gjort för att vanligtvis vara en grym komediskådespelare.
Dock är filmen väldigt sorlig så får hoppas jag inte bölar allt för mycket ^^, en sak är säker.. jag ska spola över när hunden bränns upp!!! Fan, hann inte spola över det.. det kom nu -.- aja..

Kommer förmodligen vara ensam ikväll så får underhålla mig med en rad massa filmer/tv samt datanörda mig.
CYA!

:)

Kategori: Allmänt

Min morgon började underbart, cyklade hem till Lina för en asmysig frukost. Vi gjorde plättar med banan i, otroligt gott! Nått jag rekommenderar en massa :D.
Det ni behöver är bananer, ägg, mjöl, och mjölk blanda sedan i det i en skål, stek dem därefter.. njut utav dom för det kan jag lova till hundra procent att ni kommer att göra =). Lite hallon till är inte heller fel (y).

Efter det var det dags för mig att dra hemåt för att påbörja min upppackning samt städning. Fick ganska mycket gjort men ännu är jag inte klar, har lika mycket kläder som ett köpcentrum -.- . Får försöka få det gjort så fort som möjligt.
Annars idag har jag tagit det lugnt, Martin är här och håller mig sällskap och ska även sova över.
Imorgon ska jag förmodligen träffa Lina igen :), hon kommer till mig och det blir frukosttajm sen får vi se vad tisdagen har oss att ge.

Fotot är på badrumsskåpet som jag har städat ut och gjort i ordning.. innan såg det verkligen förjävligt ut haha, istället ser det nu perfekt ut <3.

GODNATT!

 

Mors Dag <3

Kategori: Allmänt

Igår var jag & Amanda ute på Oscars.. dock var det ganska B men men, varje kväll kan tyvärr inte vara perfekt. Förlorade inte mer än femton kroner så klagar inte, fick även höra av skrikande fjortisar att Loreen vann så grattis till henne (y).
I morse åkte vi ner till stugan men Amanda drog sig hemåt.
Martin och jag tog lite frukost i solen, gick & köpte glass, solade, somnade -.- ^^ och vid två tiden drog Martin till Espvik för att fira mors dag med familjen.
Min mamma & pappa var själv påväg till stugan och jag hann städa samt fixa lite överasskningar, gå ut på en långpromenad då jag även kände på havet och shit vad varmt det var, ångra att jag inte badade haha.
Vid sex tiden kom Martin och mina föräldrar strax efter det. Överraskningen till min moder blev en liten bukett blommer och en god bakelse till fikat. Det stannade inte länge men var glad att de kom ner en liten stund i alla fall =).

Martin stannade en stund efteråt, tillräckligt länge så vi hann grilla <3.. men nu har han åkt hem till lägenheten. Skickade nyss ett godnatt-sms så ska försöka inte störa han mer (a).. själv vet jag inte när jag tänkte dra mig till sängs men inte än på ett tag. Så det blir data & teve för min del!

Imorgon hade jag tänkt packa upp och sånt sen får vi se vad dagen har att ge, kanske kommer älsklingen på besök även imorgon =).
CYA!

Duktig Tjej

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktist varit en riktigt duktig tjej, började med att stiga upp vid nio dock var anledningen till det att jag inte längre kunde sova mer -.-. Åt frukost framför Glee och därefter började storstädningen, packade och det enda som ska göras nu är dammsugning men det gör jag imorgon istället tänkte jag =).
När Martin senare på dagen kom hem åkte vi ner till min stuga där han grillade maten medans jag klippte gräset. Känner att det är utbytta roller i vårt förhållande, men jag gillar att klippa haha ^^. Maten var wonder och efter en stund njutning i solen begav vi oss hemåt igen.
Det blev ett snabbstopp vid Coop för lite smått & gott (a).. nu sitter jag i soffan framför teven och äter mig tjock. Får se när det är dags för läggdags.

Imorgon ska förhoppningsvis Mandy & Ante komma på besök så får hålla tummarna för en lyckad lördag.
CYA :D!

My Day

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag när Martin skulle bege sig till jobbet och kunde därefter inte somna om -.- men satte mig piggt framför teven med frukosten i knät. Slappat hela dagen i det fina vädret och när klockan slog fyra var det dags för möte för alla sommarvikarie på hemstjänsten. De berättade lite mer noggrannare inom yrket med mera. I slutet fick vi äntligen våra efterlängtade scheman. Kan ju redan nu förmedla er om att jag kommer att arbeta på midsommarafton men fick ändå ganska goa tider; 07:00-10:00 & 15:45-20:45 vilket menas att jag kan fortfarande träffa familjen mellan passen och hinna festa med vännerna på kvällen (y) =).
Jag vill inte klaga heller för kommer ju att få extra pengar tack vare OB & extra för att jag jobbar på en sådan stor helg så är inte allt för besviken faktist :P.
Kommer förmodligen att jobba en massa som det ser ut på schemat och kommer säkert få mer extra tider än vad det syns där.

Just nu sitter jag i soffan framför "Inglourious Basterds" ska efter det gå lägga mig. Imorgon är jag ledig så vitt jag vet just nu, då har jag bestämt att jag ska vara duktig som fan med att städa & packa. Nu, cya :D!

Hot Also Today

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt bra dag på jobbet idag och lärt mig en massa, slutade idag vid ett tiden (y).. perfekt :D! Därefter åkte jag hem och strax efter det kom Lina, vi cyklade till stan & köpte var sin Diamglass, fotade lite, badade fötterna i havet (fyfan vad kallt det var.. säkert 5-), åt baugette på Veras Cafe, checkade i några affärer (hittade ett sjukt snyggt genomskinligt linne <3) och efter all tid i stan cyklade vi hem till mig igen.

Martin kom hem runt fem tiden och vi bestämde oss för att gå och kolla på en lägenhetsvisning som var mitt i mot oss, riktigt fin inredning samt lägenhet måste jag säga.. -> http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-varberg-soder-varbergs-kommun-bandholtzgatan-15b-3797737 .
Efter det drog jag och Lina för att inköpa en fet men jävligt go pizza, nu är jag mätt & belåten dock har Lina dragit sig :/. Hon hade fotbollsträning ikväll så hejja hejja tjejen ;).
Ikväll tänkte jag lägga mig hyfsat tidigt, det är det värt för att orka med jobbdagen. Slutar inte försen fyra imorgon så det blir en lång dag -.-, får försöka ta igenom den med ett stort leende på läpparna (y). CYA!

Varmt Som Fan

Kategori: Allmänt

Imorse började jag vid sjutiden och slutade inte försen fyra. Det har varit en riktigt lugn dag men ändå blev man helt slut, tack vare det extremt varma vädret haha. Inte ska jag klaga eftersom vi verkligen behöver sol men när man cyklar, spinger i trappor och allmänt stressar igenom sin dag så skulle det inte skada att få lite svalkande vinpustar då & då -.-.. rättande sagt regelbundet.
När jag kom hem efter arbetet la jag mig i sängen med världens huvudvärk. Martin kom hem en timma efter det och väckte mig, nu har vi nyss ätit mat och jag har nyss fått mig en liten duschning. Tänkte platta håret framåt kvällen och ser fram imot ett nytt avsnitt utav "Two And A Half Men" klockan 21:00.

Imorgon ska jag jobba igen men ska förhoppningsvis sluta redan vid ett (y), därefter ska jag förmodligen träffa Lina. Vet inte vad vi ska hitta på, kanske lite fotning eller nått.. huvudsaken är att vi ses i alla fall.

Nu blir det teve för min del, cya :D!

Träslövsläge

Kategori: Allmänt

Igår efter Martin hade kommit hem från jobbet drog vi för att hälsa på mina föräldrar i stugan. Vi åt jättegod mat & kollade på "Kvällen Är Din" senare på kvällen åkte vi hem igen. Bestämde oss för att checka på "Jhon Carter" men ögonen orkade inte det så somnade direkt i sängen istället haha.

Idag skulle vi egentligen vara duktiga med att städa och tvätta men istället tack vare det underbara vädret åkte vi till Blå Dörren och tog oss en baugette, därefter även idag till stugan. Det blev lite kubbspelande, dock var det så wonderfult varmt så orkade knappt ^^, smaskade även i oss en svalkande Twister =).

Nu är vi hemma igen och har nyss ätit mat, ska snart sätta på Glee & njuta utav min Nutella därefter blir det läggdags lite tidigare ikväll.. ska upp och hoppa pigg som fan klockan 06:00 -.-.
Cya!

Wondeful Fridayafternoon

Kategori: Allmänt

Jobbade från 07:00-16:00 idag, det har vart en väldigt speciell dag men det viktigaste är ju att man har lärt sig något.. och det har jag haha (y)!
Vädret har varit som mitt humör, förmiddagen var det blåsigt som bara den med mörka moln men när väl eftermiddagen smög sig in blev det allt finare väder, blå himmel med solen på topp :D.
När Martin kom hem bestämde vi oss för att bege oss ut i den fina miljön, vi gick strandpromenaden, upp till fästningen och sen genom stan hem igen. Hade även med oss systemkameran och har tagit lite foton =).
När vi som sagt kom hem igen gjorde vi riktigt gó mat- klyftpotatis, kyckling, brun sås, advokado & fetaost.. YUMMIE :D!

Nu har vi nyss checkat på "Puss In Boots", haha den var faktist ganska bra.. jag skrattade i alla fall då & då med min dåliga humor (a).
Framöver händer det inte så mycket, ska förmodligen lägga mig snart beroende på hur länge mina ögon orkar hålla sig öppna.
Imorgon jobbar älsklingen till tre, en lördagkväll :O.. ovanligt för hans jobb men efter det kanske vi ska dra till stugan för att grilla med mina föräldrar. Håller tummarna på att det blir en lyckad lördag, cya :D!

Kristehimmelsfärsdag

Kategori: Allmänt

Jag & Amanda <3

Igår kom Ante & Amanda hem till oss och vi hade lite partaj och det var skoj att träffa de igen. Amanda har nyss kommit hem från London så det var roligt att höra hur hon haft det =). Påminner mig igen på nytt att min snygga Wictorin bor där, hoppas du har det super vilket jag kan gissa att du har. Lär dig snälla deras heta accent och lär sedan mig ^^, önskar jag kan komma och hälsa på dig så snarast som möjligt dock är man just nu jävligt pank så får vänta ett litet tag till :/. Saknar dig!

Idag har vi haft en slapp morgon framför "Hangover"-filmerna och när Ante & Amanda begav sig hemåt drog jag och älsklingen till Coop. Det blev en underbar middag och jag måste säga, fyfan vad bra jag är på att göra sås haha.. hejja hejja (y).
Efter en massa nya "Two And A Half"-avsnitt börjar jag nu bli trött och ska snart lägga mig till sängs. Börjar vid sju tiden imorgon så vill gärna vara så pigg som möjligt.
SOV GOTT!

Duktig Flicka

Kategori: Allmänt

Då var man precis hemkommen från optiken & gymmet. Glada nyheter från synundersökningen, fläckarna är borta och kunde bara synas när hon la i färgmedel.. mycket bra alltså (:. Ska dock inte undvika det framöver utan varva mellan linser och glasögon för jag vill inte ha det så igen, det gjorde för ont och kan även bli värre.
På gymmet gick det fint fint precis som igår, nu är jag hemma igen och det tog ett tag att komma hit haha. När man har varit på gymmet ett tag så blir man verkligen helt slut, mina ben orkade knappast cykla mig hem men inte gav jag upp.

Imorgon är det onsdag och jag ska jobba från 07:00-13:00 perfekt, hoppas kvällen blir som jag har väntat mig :D!

Nu ska jag strax laga lite mat och lugna ner mig framför Glee, nått jag förtjänar =)!

Då Var Det Dags Igen

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på ett tag, för det har inte funnits nått att ta upp =). Egentligen fiins det inte nått speciellt nu heller men skriver ändå ^^ =).
Jag har fått en uppgift till en butiks hemsida, ska fota några smycken så ni ska få några smakprov i inlägget. Hoppas ni gillar dom!
Jobbet går ganska bra, men sådär.. vet inte hur bra jag kommer att trivas för känner mig ganska osäker än så länge men får hålla tummarna och hoppas det ljusnar till sig till sommaren =).
I helgen hade Martin och Ante lite partaj här och när det var dags så körde jag dem in till stan. Därefter hade jag kvällen för mig själv, tillbringade den framför ett nytt avsnitt utav Vampire Diares & Glee. På natten någon gång åkte jag för att hämta killarna igen sen nana. Morgonen därefter åkte vi till Blå Dörren för att börja morgonen med en smaskig baugett.

Igår var jag med Lina i stan, våga pröva på en ny pizza på Campino som var sjukt god! När hon skulle iväg så drog jag till gymmet. Ett riktigt lyckat pass sen cyklade jag hemåt igen, åt underbar mat med älsklingen, checkade teve och nu är det morgon igen.
Idag ska jag till Optiken vid tolv tiden och när jag väl är i stan tänkte jag även idag förhoppningsvis gymma. Får bara hoppas att det går lika bra idag som det gjorde igår (y).
Just nu sitter jag framför Glee med frukost och förbereder mig inför dagen.

 

Fika Med Svahn

Kategori: Allmänt

Vaknade i sängen själv i morse, tog mig en snabb frukost framför Glee sen drog jag ut i det förbannade regnet till mötet på Söder Tull. Min planerare gick igenom om en del viktiga saker angående arbetet med mera. Fick med reda på att jag kommer inte få mitt schema försen i början utav sommaren och kommer att få jobba på Rosenfred. Kändes bra, dock ville jag helst arbeta på Söder Tull men de behövde inte hjälp samt har de inte alls lika många att ta hand om, så får bli nöjd =). Är i alla fall glad att jag slipper Snidaren -.-! Ska i för sig jobba för dom imorgon så får se hur det kommer att gå haha.

När mötet väl var slut drog jag till stan och träffade en saknad Lina, det blev lite fika på Blå Dörren och en massa snack =). Tack för det snygging <3!

Nu ligger jag i sängen mätt & belåten framför nya Mission Impossible filmen med Martin, dock känner jag mig inte lika engagerad i den som han.. är så jävla trött ^^.
Imorgon börjar jag inte försen 16:30 så ska försöka njuta utav min lååååååånga sovmorgon. Cya!

J*vla Pissväder

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att sova lite längre idag och utnyttja min lediga morgon därefter proppade jag i mig lite frukost innan det var dags att hoppa på cyklen ner till stan. Fyfan vilket hemskt väder det var men men.. vi kanske behövde det -.- . Det gick skitbra på gymmet måste jag säga och ärligt talat var jag inte beredd på det haha för var inte så taggad som jag trodde.
När jag kom hem igen påbörjade jag mitt Glee-maraton, riktigt bra.. ryser till och med när vissa sjunger :O. De är sjukt jävla bra!

Martin kom hem från jobbet efter ett tag men åkte lika snabbt hemifrån igen -.-, han tillbringar kvällen hos sina föräldrar i Horred för sin tandläkartid tidigt imorgonbitti. Saknar han som fan & längtar tills imorgon .
När han åkte iväg träffade jag Malin för att käka lite på Campino, gott var det dock trodde jag att jag var hungriga. Men huvudsaken var att jag fick träffa henne, var skönt att få en liten pratstund med någon, det behövde jag =).

Nu sitter jag i soffan ensam och tycker lite smått synd om mig själv framför Glee ^^ men funderar på att lägga mig snart.
Vid 10:00 tiden imorgon ska jag på möte med min planerare så får se hur det kommer att gå, därefter ska jag förhoppningsvis träffa Lina :).
Godnatt snyggingar!

My Day

Kategori: Allmänt

Var inte alls sugen på att jobba imorse men när det väl var dags så kunde jag inte sluta le. Jag jobbade med en riktigt go dam vid namn Pirijo och vårt pass idag var att handla mat & hämta/lämna tvätt. Var riktigt slappt och så jävla roligt.. hoppas framöver att jag alltid kommer att få det passet ^^.
Efter jobbet skulle jag egentligen ha ett snack med min planerare men det blev framskjutet på grund utav att hon hade för mycket att göra, istället blir det på torsdag vid tiotiden =).

När jag kom hem väntade jag på pajken min därefter drog vi till stan och skaffade surf till min mobil för att jag ska kunna använda GPS på jobbet så att jag går rätt -.- .
Nu är vi hemma igen och har nyss fått i oss lite käk, imorgon är jag ledig så ligger nu och checkar på film och behöver inte tänka på morgondagen :D wiii!

Imorgon ska jag försöka vara duktig och kanske gymma, städa och senare mot kvällen då Martin ska hem till Horred ska jag förmodligen träffa Malin för att äta oss feta på pizza ;D!
Godnatt!

Fredagsmys Idag!

Kategori: Allmänt

Slutade en timma tidigare idag vilket man inte tackar nej till =). Sitter nu hemma i soffan framför Simpson och har nyss fått i mig lite att äta, har blivit helt såld på havregrynsgröt.. jag älskar det verkligen haha! Kommer säkert föräta mig på det -.- .
Martin slutar vid 16:00 tiden så väntar tills han kommer hem därefter ska vi dra till affären för att inhandla lite gott-gott inför ikväll =). Ser fram imot en lugn & slapp kväll framför teven med pojken.

Imorgon ska jag förmodligen träffa min saknade Bell, ser riktigt fram imot det.. så jävla längesedan vi var med varandra. Får se vad som händer, tar dagen som den kommer.. det viktigaste är i alla fall att vi träffas <3.

Finns inte så mycket mer att skriva om, lyssnar på "You Found Me"- The Fray.. så jävla bra är den. Den är med i den nykommna filmen "The Lucky One" med Zac Efron & Taylor Schilling. Det är samma regissör som gjorde "The Notebook" (min favorit film inom romans) längtar tills jag får se denna som kommer nu.

CYA!

Södra Tull

Kategori: Allmänt

Då var man precis hemkommen från jobbet, fick dra en timma tidigare för det fanns ingenting att göra (y) gillar´t. Även om det var skönt att komma hem så har det vart väldigt skoj idag, var mest ute och cyklade mellan ställerna och nu när det även är så otroligt fint väder så var det extra gött.
De jag arbetade med idag var underbara och jag trivs verkligen på Södra Tull =).. hoppas jag längre fram kommer att få jobba där! De andra ställerna har ganska otrevlig personal faktist -.- ..

I alla fall hemma nu och maten blev precis klar, känner mig väldigt bortskämd (a). Martin har både städat hela lägenheten från golv till tak, gjort mat till mig.. så jävla snällt. Behövdes verkligen efter allt cyklande & träning idag.
Imorgon börjar jag inte försen 16:30 så kan slappna av tills det, då ska jag förmodligen dra till gymmet igen för att starta min morgon.

Nu blir det makaroner & korv, cya :D!

A Sunny Day

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv tio tiden, drog därefter till gymmet för att börja min dag. Var helt ensam och det kändes underbart, kände ingen stress, inte behöva bli uttittad utan bara vara =). Efter det cyklade jag ner till fästningen och satte mig vid havet, ännu en underbar dag :D.

Nu är jag hemma igen och har nyss checkat på vår gamla musikal sen gymnasiet "Abba On The Loose"(y).. känns alltid lika konstigt att se sig själv dansa men det var kul att man äntligen fått skivan i alla fall. Har ju fått vänta sen studenten fan -.-..

Snart ska jag bege mig till jobbet och kommer att vara där tills nio, hoppas det kommer att gå bra idag utan några problem. Cya!

Valborg

Kategori: Allmänt

Igår var det Valborg och som alla redan vet så är ju Varberg det rätta stället att vara på ;P. Som tur slutade jag klockan 13:00 så jag behövde inte stressa lika mycket som trott (y). Runt fem-sex tiden var alla på plats och det var dags att flamsa och ha det skoj.
När vi väl tänkte dra oss blev vi oenade vart vi skulle, det slutade med att tjejerna drog till Sociten och killarna Oscars. Nu efteråt kan jag faktist erkänna att det var inte det bästa valet vi gjorde. Kön va lång som fan.. stod i en & halv timma (medans killarna inte behövde stå i kö), kostade 160:- (medans killarna fick fritt entré) och sist men inte minst för mycket folk (medans det var perfekt lagom på Oscars). Man kom ingenstans utan att knöa och det är så typiskt samt vanligt att alla ska vara så fruktansvärt otrevliga men aja.. det är vell en klassiker.
I alla fall, vi fick dansat en del och när det var dags, hämtade vi jackorna.
Mötte därefter Martin & Andreas utanför pizzerian, asså kebabrulle smakar inte godare än på en fyllekväll haha ^^.
Tog ett tag tills vi kom hem igen tack vare fötterna men när vi väl var framme drog jag av mig kläderna, tog bort sminket och slängde mig i sängen.. fyfan vad gött.

Imorse vaknade vi olika tider men bestämde oss för att dra upp vid 11:30. Frukost blev det på Blå Dörren och sen slappade vi vid havet hela dagen och glass på det. Har vart riktigt jäkla bra väder idag asså, sol med blå himmel med typ 25 grader.. kunde inte ha blivit en bättre bakisdag :D!

Nu ligger vi slappt i sofforna och de andra har dragit sig hemåt. Ska inte börja försen 16:00 imorgon så det blir att ta det lugnt och städa =). Nu börjar "Family Guy" och sen får vi se när man lägger sig till sängs =), cya!