rajlaxmi

Lyckat Med Wickan

Kategori: Allmänt



En gó & lyckad dag med Wictorin!
Vi träffades vid Gallerian och där började shoppingen, det blev en del inhandlat och nöjd är jag. Vi gick fram & tillbaka så fötterna börja verka, precis som det ska göra (y).
När vi väl blev hungriga hoppade vi in på Torggrillen därefter gick vi till tågstationen för att åka till Skene och tagga inför Streeten.
Dansen gick bra men kände samtidigt att jag kunde gjort lite bättre ifrån mig.. men det tar jag igen imorgon ;P.

Just nu efter en timma körande är jag äntligen tillbaka i Varberg och sitter i soffan mätt & belåten, och så blir det LOST tills man bäddar ner sig i sängen.
Cya!

Morgon-Kväll

Kategori: Allmänt

Tisdagmorgonen tillbringade jag länge i sängen med en härlig sovmorgon innan jag bestämde mig för att stiga upp och ta lite A-fil. När jag väl hade ätit frukost och gjort i ordning mig var det dags att bege sig till skolan. Var en ganska dryg dag, samt fick tillbaka mitt naturvetenskaps prov men visste redan resultatet.
Efter skolan åkte jag och Malin till Campino för att äta oss lite tjocka men gott var det (y) :)!
Pluss hämtade jag ett paket som var på posten från Nelly men det förblev en besvikelse och nu har jag lärt mig för andra gången att inte beställa kläder från nätet -.- .

I alla fall just nu sitter jag i soffan och har påbörjat ett nytt maraton med Martin, LOST.. dock har man sett det innan men det var jävligt längesedan =). Känns med som man behöver se det några gånger för att fatta det helt & hållet xP.

Imorgon är det onsdag och det är bestämt att Wictorin kommer till hit för att ha lite skoj i stan, mot kvällen åker vi till Skene för att dansa järnet. Ser fram imot det ♥!
Cya!

Snö!?

Kategori: Allmänt

Fyfan, vad skönt att äntligen ligga under sitt täcke i soffan efter att ha promenerat hem, pluss snö & tygskor är ingen bra kombination men seriöst.. snö, nu!?
Är så fruktansvärt less på vädersvägningarna, ett par dagar nu har det varit så mycket vårkänsla som man kan få och huxflux blir det snö -.- . Give me sun ffs!

Får vell försöka drömma mig bort i någon film och undvika checka ut genom fönstret helt enkelt medans jag väntar på att Martin ska komma hem.
Cya!

Chuck Maraton- Slut

Kategori: Allmänt

Innan läggdags igår blev det slut på Chuck Maratonet, riktigt bra slut må jag säga, föll en tår då & då faktist.
I nuläget annars sitter jag i skolan och inväntar Svenska lektionen och ska förmodligen få tillbaka våra prov vi gjorde innan lovet, ^^ får se hur det gick xD (y)!
Cya!

Underbart Väder, Tack

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigare än trott efter att ha lagt sig kvällen därpå vid halv två. Efter en seg frukost och göra i ordning sig lite slappt körde vi mot Ö&B där Martin skulle inhandla lite verktyg. När vi väl kom hem tog vi på oss lite varmare kläder för att bege oss ut i det underbara vädret som vi fick idag, tack! Havet var lika fint som alltid och det kändes skönt att komma ut i det friska.

När vi sedan kom tillbaka in i lägenheten var det dags att ta tag i det tuffa, nu är det fint städat, nymålade väggar och en god måltid som snart ska mumsas i sig framför "Little Fockers" (: . Framåt kvällen blir det bara att vila, känns som man vill vara så utvilad tills imorgon som möjligt.
Cya!

Det var då de, ♥!

Kategori: Allmänt

    
Lovely memories 

Lördagsgodis

Kategori: Allmänt

Min morgon började tidigt, redan i natt ungefär vid tre tiden så vaknade jag utav att Malte satt och skrek, jag gick självklart upp för att checka vad som hade hänt. När jag väl fann honom så såg jag ingenting i mörkret men hittade i alla fall honom och la han i min säng, där han sedan hade lugnat ner sig & sov hos mig resten utav natten.
Jag somnade dock inte, hade fruktansvärt ont i magen i vilken position jag än la mig i, irriterande.

Vid halv tio hade jag fått ut lite sömn och det var dags att stiga upp för att göra i ordning sig medans jag väntade på att Martin skulle komma och hämta upp mig och efter det var det bestämt att forsätta vägen mot Gkås och som vanligt blir det alltid nått köpt (a). Nu är vi i alla fall hemma!

Sitter just nu och checkar på Dirty Dancing- The Time Of Your Life och fram mot kvällen blir det bara att slappa med lördagsgodis.
Ser fram imot morgondagen, sägs det ska bli riktigt fint väder :)!

Cya!  

Mot Öxabäck

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en lång dag framför mig, morgonen började ungefär vid tio då jag sakta steg upp för att få nått ätbart i mig. Samtidigt som frukosten stod serverad framför mig var det dags på teven att Kungen skulle berätta namnet på den nyblivna födelsen i deras familj. Estella, som säkert hela Sverige nu vet om.. helt okej namn enligt mig men absolut inte nått namn som någon hade tänkt sig.
Orkar faktist inte bryr mig så mycket, är inte sådär hipp hipp för kungafamiljen.. men klart man är glad för dem så som man är för vem som helst som får barn -.- .
Därefter drog jag och mamma ner till Kinna för att göra lite ärenden innan vi åkte hem igen för lax i ugnen, mumma :).
Strax efter det begav jag mig mot Öxabeck för att träffa min saknade Amanda. Det blev en massa snick-snack & skratt samt väldigt god mat pluss efterätt. Tack!
Nu är jag i alla fall hemma igen och känner hur ögonlocken tynger ner, funderar starkt på att gå och lägga mig för att vara helt utvilad inför morgon dagen då jag får träffa min efterlängtade Martin igen ♥.
God natt!

Dans, check!

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem från dansen och är helt slut. Gick ganska bra idag förutom i slutet som jag hade oturen att få hicka, ett tips: dansa & hicka är inte en bra kombination.. fan vad ont i magen jag fick :/.

Ringde med Martin så snabbt jag kom hem och berättade hur mycket jag saknade honom, blev lite snack i ungefär en halvtimma innan vi la på. Ses på lördag ♥!

Nej, nu ska jag fixa nått ätbart för jag darrar som fan!
Cya!

O som i Onsdag

Kategori: Allmänt

Godkväll, idag har jag haft en väldigt slapp men mysig dag i regnet. Egentligen skulle jag tillbringa min onsdag hemma hos Wictorin men det blev ändrade planer, så krya på dig Patrik!
Men istället har jag varit duktig genom att dammsuga huset och därefter satte jag mig faktist ner för att påbörja med ett litet nytt projekt, oljemålning =O. Resultatet kan ni se på mitt förra inlägg :).
Blev inte hundra procent nöjd, men försöka går alltid och det kunde blivit sämre (y).
Efter den målningen påbörjade jag en till men hann aldrig klart eftersom det var dags att köra ner till dansen.
När jag väl skulle börja skaka min rumpa och dansa vilt på golvet så kände jag först inte för det, var inte sådär "hejja hejja det är dans idag". Men bra gick det, riktigt nöjd och det är kanske det som behövs.. att inte vara för förväntansfull :).
När dem två timmars pass var över åkte jag snabbt till Willys för att inhandla lite åt mamma och sen bar det av hemåt igen.
Direkt när jag kom hem tog jag ett foto på en ros som min moder hade fått utav hennes svägerska som ni kan se vid inlägget.
Nu vet jag inte vad jag ska göra mer idag, blir vell att sitta lite här vid Macen, kanske fortsätta på min oklara målning och sedan få en god skönhetssömn (y).
Cya!

Oljemålning, motiv: Ros

Kategori: Allmänt

Nyttigt

Kategori: Allmänt

Gamla goa Örby

Kategori: Allmänt

Då var det tisdag och den började tidigt i morse med att göra i ordning sig för att inte missa tåget till Skene. När jag väl kom dit fick jag vänta en liten stund i blåsten på min pappa som sedan körde oss till Ernholms. Där blev det en god frukost & en massa babblande gubbar, pluss mig vid sidan om ^^ (y).
Låååååångt efter besöket på fiket åkte vi hem till Örby och jag gav min mamma en stor bamse kram när jag såg henne.
Så denna veckan är det bestämt att jag ska tillbringa min tid här i gamla goa Örby. Träffa några saknade vänner, dansa och enbart ta det lugnt :).
Nu har jag nyss ätit spagetti & körtfärsås pluss en liten chockladbit till efterrätt och sitter nu här vid Macen. Tänkte snart gå och lägga mig i sängen, så förbannat trött konstigt nog xP.
Cya!

Martin Lennartsson ♥

Kategori: Allmänt

Denna måndag fyller min älskling 21 år, grattis grattis :D.

Dem blåa chinos fick han utav mig i lördags och när han kommer hem efter jobbet väntar en till present ifrån mig!

Nu fortsätter Chuck-maraton, cya!

En fridfull söndag

Kategori: Allmänt

Dagen började med städning sen kalaset igår och därefter åkte vi till Espevik med lite tårta som blev kvar för att hälsa på Martins morföräldrar. Dem hade en jättefin stuga en liten bit från havet, det var ett trevligt besök med gott sällskap- tack för det.
Martin köpte nya fiskar idag med, det blev sex stycken så nu har akvariet fullt ut lite mer :D.
Påvägen hem stannade vi till vid Sibylla och tog en hamburgare. Nu är vi tillbaka i lägenheten, i värmen och sittande i soffan framför Chuck som vanligt :).

Cya!

Kalas outfit

Kategori: Allmänt



Det var en trevlig kväll med god mat, tårta & fint sällskap!

Chuck & godnatt

Kategori: Allmänt



Min fredag har varit väldigt lugn, har mest legat i soffan och checkat på Chuck vilket är mitt maratons-mål just nu ^^. Samtidigt har jag varit lite smått duktig och pluggat matte & innan Martin kom hem så gjorde jag även det tråkiga.. men nu är lägenheten primaballerina.
Imorgon hoppas jag på att få sova ut länge, sen blir det att påbörja lite förberedelser inför kalaset på kvällen, det blir nog trevligt :D!
Har även ringt min mamma på sjukan och hon hälsade att hon mådde bra, dock var väldigt illamående men var riktigt glad över att jag höde av mig :). Saknar dig mamma ♥!

Nu sitter jag självfallet och checkar på Chuck lika mycket nu som innan, ska nog samtidigt starta ett nytt husbygge på The Sims :).

Cya!

Ledig fredag

Kategori: Allmänt

Min lediga morgon började perfekt, ett nytt Vampire Diares avsnitt har nyss blivit checkat. Lika bra som alltid ♥, och längtar obeskrivligt lika mycket till nästa som alltid!
Nu blir det lite Chuck & mattepluggning. Senare innan Martin kommer hem ska jag försöka komma igång med städningen inför helgen då vi ska ha kalas för älsklingen som fyller 21 år på måndag :).

Cya!

M V G

Kategori: Allmänt

Fick ju tillbaka mitt matte-prov idag & jag är stolt att medela att jag idag är ett MVG-barn :D (y)!

Cya!

Jävla fiskmås

Kategori: Allmänt

Mys i soffan under täcke checkande på Chuck är verkligen livet, :). Innan jag bäddade ner mig så var jag som sagt i stan och chillade runt. På vägen hem köpte jag mig en French Hot Dog med dressing och det var inte bara jag som tyckte den var god. Medans jag gick kom nått snabbt flaxande inpå mig, en jävla fiskmås!
Såg hur den flög ett varv till och skulle pröva på nytt då jag löjligt gömde mig bakom ett hörn. När jäveln kom fram där han såg mig senast såg man hur han letade efter mig men gav upp.. HAHA!
Kände mig ännu en aning töntig men gick till ett säkert ställe för att äta klart och sedan kunde jag gå hem i lugn & ro. Men från och med nu är jag typ lite skraj för fiskmåsar.

Men nu är jag i alla fall trygg i min soffa (: , längtar tills Martin kommer hem.
Cya!

Misslyckat prov, men bryr mig inte

Kategori: Allmänt

Då har man nyss haft Naturvetenskaps B- prov och jag skrattade med tårar i ögonen när jag väl fick se frågorna ^^, och jag visste att det skulle gå väldigt fort för mig att göra klart det.
Så medans jag satt där i klassrummet och lät mina tankar vimmla omkring om Iphonen som jag äntligen ska äga nästa vecka så väntade jag på att någon annan i rummet skulle bli klar så man kunde go with the flow xD. När man väl kom ut i det friska & kalla vädret så fick jag reda på att det var fler som hade suttit i samma sitts som mig haha. Kan redan se läraren rätta svaren som inte finns :'D, nej usch det är ju ganska sorligt men jag bryr mig inte om det ämnen lika mycket, speciellt inte om jag redan har betyg i det.
Aja, det var det.. nu sitter jag i alla fall och väntar tills min nästa lektion ska börja- matten, där jag ska få reda på mitt prov som vi gjorde i måndags. Matten, ämnet jag enbart bryr mig om, hoppas det blev ett bra resultat (a)!
När väl den lektionen har gjort sitt så tänkte jag ännu idag dra mig ner till stan och checka runt lite innan jag går hemåt, senare mot kvällen blir det förmodligen lite städning inför helgen samt ta det lugnt (y).

P.S
Tänker på dig mamma och hoppas att det kommer att gå fint idag, håller tummarna på det bästa <3. Kommer och hälsar på dig framöver ♥!

Rosett

Kategori: Allmänt


Nu är mitt smyckeskrin äntligen städat, nöjd ♥!

Wictorin & Nilsson

Kategori: Allmänt

Idag fick jag fint besök vilket jag nämnde i förra inlägget, Wictorin :). Det första vi gjorde när hon kom från stationen var att checka runt lite i Gallerian, där jag hittade ett par ubersnygga tajta röda jeans samt ett gulligt nattlinne :)!
Därefter drog vi till Bästa Pizzeria och proppade i oss tjockismat -.- . Sen gick vi hem till mig och fotograferade lite, Anna ville ha en ny header på sin blogg & jag som älskar att fota hjälpte självfallet henne :D. Inte långt efter fixat fotorna och checkat lite på teve så skulle hon hem igen. Saknar dig redan bruden ;)!

Så nu sitter jag på min favoritplats- soffan med datan i knät framför teven ♥!

Noll Åtta:Trettio Ett

Kategori: Allmänt

Spotify, vad skulle man göra utan den egentligen, som tur glömde jag inte hörlurarna denna gången. Jag har verkligen inte ork till att höra en massa kinesiska låtar samt dåliga röster pluss en massa babbel på andra språk som jag inte fattar nått utav, utan bara stör mig på.

I alla fall sitter här i datasalen och inväntar Svenska provet ^^, får se hur detta kommer att gå.. inte pluggat ett skit haha (y). Så håll tummarna för mig!
Därefter så får jag fint besök av en viss Wictorin, får se vad vi hittar på för nått skoj (: .
Cya!

Alla ♥ Dag

Kategori: Allmänt

Fick detta av Martin nyss, så gulligt av honom :$.. ha en fortsätt fin kväll & låt romantiken flöda.

Cya!

Café Blå Dörren

Kategori: Allmänt

I eftermiddag hade jag en riktigt trevlig fikastund med Lina, min gamla kollega från Bio Capitol. Jag unnade mig och mumsade i mig en kladdkaka med grädde, mums :$. Vi åkte även till Vincent MC för att Lina skulle inköpa lite saker och jag måste bara säga att den nya anställda som hjälpte oss var riktigt duktig, man märkte verkligen att hon kunde det hon snackade om och det gillar vi (y)!
Sen när Lina skulle börja jobba så tog jag mig en snabb promenad i Gallerian, utan att köpa nått.. hejja hejja! Därefter gick jag tillbaka hem och städade lite, efter kanske en halvtimma kom även Martin hem.
Jag somnade i sängen kanske en timma eller så och är precis nyvaken, fan nu kan jag säkert inte sova inatt -.-, men får hoppas det.

Nu ska jag nog fortsätta kvällen med att slappa men att hålla mig vaken, nytt avsnitt på Two And A Half Men ikväll och kanske orkar jag ta upp papper & penna för att kladda lite :).

Cya!

Måndag Helvetes Morgon

Kategori: Allmänt

Då sitter man här igen och inväntar kommande lektion, som jag faktist denna gången ska ha prov på. Matten, :|.. låt det gå bra snälla! Försöker plugga lite men jämte datasalen hör man kinesisk musik och en som sjunger med, falskt -.-.. fyfan.
I alla fall, idag så ska jag vara en liten stund i skolan och sedan ska jag träffa Lina för en liten fikastund på Café Blå Dörren :), så det ser man ifram imot (y).

Nej, nu ska jag fortsätta vara duktig så god morgon igen!

Kategori: Allmänt



Var ett litet tagsen jag skrev nu så tänkte ge liten information angående helgen som nyss varit.
I fredags körde jag till stugan och fotade lite och på kvällen hämtade vi Martins bil. Därefter fortsatte vi mot Örby för att lämna tillbaka pappas bil, det blev lite fikande och snack innan vi bestämde oss för att köra hem igen. Pinsamt nog när vi väl kom tillbaka till Varberg så hade jag glömt lägenhetsnycklarna vilket ledde till att  vi var tvungna att ringa Anita, lägenhetsansvarige efter nycklar. Därmed pejja 100:- för att klockan var över 21:00.. hejja hejja mig -.- . Men huvudsaken var i alla fall att vi kom in i värmen.

Lördag morgon blev jag bjuden på frukost & efterätt av pojkvännen på Café Blå Dörren. Vi firade vår halvårsdag och det blev riktigt lyckat & mysigt ♥!
Framåt kvällen började vi göra i ordning oss och när vi väl blev klara körde vi upp till Horred för att fira Martins pappas födelsedag. Det blev god mat och goda bakelser, avslutade med roliga barnfilmer från familjen Lennartsson och sent på kvällen fick vi köra tillbaka hem i det snöiga vädret. Men bra gick det och denna gången hade vi nyckel :D!

Idag har jag pluggat en hel del matte och senare på dagen tog vi en mysig promenad vid stranden där jag igen fotade. Just nu sitter jag här vid datan samtidigt som jag & Martin checkar på  teven som jag nu ska fortsätta med så..

Cya!

Afro & Street <3

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en riktigt lyckad dag, slappat hela för/eftermiddagen och framåt kvällen var det dags för rumpan att skaka loss på Afron & Streetén :). Det gick faktist riktigt bra denna gången- känner mig nöjd (y)!
Nu är jag väldigt trött efter den långa hemresan men musiken fick en att drömma sig bort i bilen som tur var. Imorgon blir slapp igen och även den kvällen dans, men då blir det istället Modern & Jazz.. hejja hejja.

Nej, nu känner jag att jag vill drömma mig bort igen så..
Cya!

Sov gott

Kategori: Allmänt

Sist jag skrev ett inlägg så medelade jag att jag skulle checka på "Edward Scissorhands" med Jhonny Depp som huvurollen. Asså, skit vad bra film.. dock väldigt sorlig. Det var svårt att hålla inne tårarna faktist, men är man känslig så är man och det bjuder jag på.

Idag har det inte hänt alls mycket, en helt vanlig tisdag.. imorgon ska jag i alla fall vara ledig hela dagen och senare blir det dans :) (y).
Nu är det läggdags för mig och innan dess bjuder jag på en bild som jag har suttit och kladdat på lite.

Cya!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Edward Scissorhands

Kategori: Allmänt

Ännu en måndag och jag sitter som vanligt i skolan och inväntar tills Martin ska sluta sitt jobb. Medans försöker jag få mig själv att plugga lite men jag känner varken någon ork eller vilja till det, enbart Spotify och YouTube kan hålla mig vaken.. fyfan vad trött man är -.-.
Så när jag kommer hem så har jag bestämt mig för att ladda ner "Edward Scissorhands" och checka på den. Hört från en vän att den filmen är jättebra, men det borde jag redan ha förstått.. det är ju Jhonny Depp som har huvudrollen <3.
Checkade med på lite klipp ifrån filmen och den verkar väldigt sorlig, jag kan redan se mig själv fälla en tår efter varandra :O. Det märker vi!
Kanske med blir att man ritar nått innan läggdags :).

Cya!

Trött men nöjd

Kategori: Allmänt

När man väl vaknade vid 09:00 så hade man hela dagen planerad, vi skulle gå ut och gå, städa och sedan göra i ordning sig inför kvällens kalas i Horred. Men under dagen fick vi reda på att vi hade missförstått allt, kalaset var inte försen nästa helg ^^. Därefter uppkom en följande fråga, vad fan skulle vi göra idag!?
Martin bestämde sig för att kontrollbesikta sin bil och sedan åkte vi till Willys för att handla lite behövande. När vi väl kom hem igen spreds rastlösheten inom mig och jag började lite smått plocka i ordning här & där. Tillslut hade jag städat/sorterat mitt smyckeskrin, bokat tvätttid och sist men absolut inte minst städat hela jävla badrummet från golv till tak och då menar jag verkligen bokstavligen från golv till tak!
Fyfan, vad icke fräscht det var under badkaret samt avloppet, tvättstället och toaletten men det var riktigt gött att få det gjort och nu är det perfekt där inne :$.
Medan jag slet inne i badrummet gjorde Martin jättegod mat och städade sedan hela köket och rengjorde akvariet (y), hejja hejja vilken lördag det har varit.
Sitter nu i soffan framför "Family Guy" <3 och känner mig helt slut så resten av kvällen blir förhoppningsvis lugn.

Ska nog checka om jag hittar någon intressant bild att ta tag i med papper & penna :).

Cya!

Fredagsmys

Kategori: Allmänt



Jag hade bestämt mig för att sova ut länge på morgonen så jag stängde av ljudet på mobilen för att ingen skulle kunna väcka mig, men ändå så vaknade jag piggt 08:15 :O samt hade jag så jävla ont i magen men tvingade ändå mig själv att somna om. Klockan 10:00 gick jag i alla fall upp för att få i mig lite frukost och sedan checkade jag på ett nytt avsnitt utav Vampire Diares, love it!

Senare på dagen åkte jag ner och hälsade på Isabelle som jag inte hade träffat på evigheter, vi åkte hem till Tim och med oss hade vi kakor :D. Vi fikade och jag fick se hans nya lägenhet, en bra dag helt enkelt :)!
Senare på eftermiddagen åkte jag tillbaka till Varberg och nu sitter jag här och checkar på "The 70´s Show". Men laddade nyss ner "The Girl With The Dragon Tattoo", så blir popcorn till det med Martin.

Cya!

 

Godnatt torsdag

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen, fast denna gången i Örby. Nyss varit på dansen och det gick ju som förväntat, går fortfarande som en gammal handikappad tant på åttio år, och jag har bestämt mig att jag ska försöka inte lägga ner att hålla igång för det här är verkligen ett rent helvete ^^.
I alla fall nu är jag i mitt gamla rum och det känns lite weird, jag menar.. det är mitt rum men jag bor inte här längre. Och nu medans jag har varit borta så har min mamma tagit chansen att göra rummet fint & mysigt, det har hon definitivt lyckats med!
Nästan som man får suget att flytta tillbaka, men tror dock inte att jag kommer att kunna hålla det lika prydligt efter ett tag -.-.
Aja, checkade nyss på klockan, 23:30.. inte konstigt att jag känner mig så trött när man har lagt sig vid denna tiden om inte tidigare, ett bra tag nu det sista. Tror att mina ögonlock kommer att följa samma rutin om en stund!

Imorgon är det fredag, min enda lediga dag i veckan och jag ska förhoppningsvis tillbringa den en liten stund med en saknad Bell därefter åka tillbaka till Varberg.

Ah nej, nu jävlas ögonen tillräckligt med mig så.. cya!
..& Wictorin krya på dig <3!

Shit

Kategori: Allmänt

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så längtade jag ju en massa till dansen, älskade verkligen det men att komma dit och inte ha streatchat eller hållt igång på ett tag så var det ett rent helvete ^^! Hejja hejja för mig själv, då är det bara att börja om på ruta ett och kämpa mig uppåt ännu en gång (y)!
I alla fall nu är jag hemma i Varberg igen och ska snart sova, är jävligt trött. Ser nu att jag är inte den enda som är håller på att somna, Martin slumrade precis till i soffan. Ska nog bädda mig ner jämte honom =).

Cya!

Onsdag morgon

Kategori: Allmänt

Fyfan, vad trött man är då.. och jag som egentligen kunde varit ledig hela dagen -.- men nej nej (y). Sitter i skolan nu i alla fall med Spotify på högsta volym <3.
Låt bara denna dagen går fort, för vill bara till dansen.. kan inte ens sitta still ^^.

Cya!