rajlaxmi

Puss

Kategori: Allmänt

Bad Kikki gör en fläta på mig för att bå bort håret, fick denna skönheten <3.. min lärare är grym!
 
Annars idag har jag haft en obeskrivlig dag, helt mållös. Ah, räcker nog med det, tacka kära ni som hjälp mig idag.. kan inte göra mer än att säga tack <3!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Vi fortsatte med färgning i skolan idag igen, asså jag blir bara mer & mer sugen på att färga mitt hår som jag har tänkt mig :O! Ska se när det blir gjort bara wiiiiiiiiii :D!
 
När jag kom hem stack jag in i duschen och nu sitter jag här i sängen med datan i knät precis som jag gjorde när jag var liten. Ljuva minnen xD må jag säga haha.. sitter fortfarande här och det hade jag tänkt mig tills det är läggdags (A). Får ju passa på nu när jag väl kan menar jag, sitter inte alls vid datan mycket längre. Lite sorligt faktist!
Men samtidigt positivit, har fått ett liv ^^.
Ha en fortsatt bra kväll snyggingar, snart är det fan helg igen.. veckan han gått SJUKT snabbt <3 me like alot!
CYA!
 
/
BTW, URSÄKTAR ATT JAG INTE HAR EN HEADER.. RÅKADE PÅ NÅTT CP SÄTT TA BORT DEN & NU FÅR VI SE NÄR JAG PALLAR LÄGGA TID PÅ EN NY XD!

Lördag

Kategori: Allmänt

Hopp, då var man ensam resten utav helgen, yippie.. not :/. Tackar att data & filmer finns <3!


Kategori: Allmänt

Igår var jag som jag skrev i mitt förra inlägg ledig, skönt som fan var det! Hade inga gränser över huvudtaget när jag skulle gå och lägga mig i onsdags. Dock kanske det blev lite väl sent efter ett par filmer (A).. klockan hade visst slagit 03:05 när jag äntligen tog mitt förstånd att sova -.- ^^.
I alla fall, fick sovit ut under nio timmar så klaga gjorde jag ju inte.
Under min lediga dag slappade jag gärnet, gjorde lite läxor & började sakta men säkert med mitt ritande igen :P. Fick dock lägga mig i tid på kvällen för morgondagens skoldag men det var gött!
 
 
Idag har jag varit i skolan och slutade tidigare än vad vi skulle göra, när jag kom till Korsvägen för att invänta bussen så kom den två sekunder efteråt haha, fyfan vad flyyyt ;)!
När jag kom hem dammsög jag och därefter kom Martin =). Vi sitter nu och har nyss checkat lite på "Terra Nova", en serie jag rekommenderar enormt, grymt bra är den!!!
Mamma och pappa har även denna helgen begett sig ut med ett par vänner på en husbilsutflykt (: .. tackar älsklingen igen att han kom och höll mig sällskap.
Dock blir jag nog helt ensam imorgon, även natten :/.. like it? No..
 
Ha en fortsatt grym kväll, det ska jag ha i alla fall xD.. CYA!

Min Helg

Kategori: Allmänt

I fredags kom Martin hem till mig efter jobbet, vi unnade oss med Thai framför "Dark Shadows" med Jhonny Depp <3. Grym film på Tim Burtons vis <3!
Drack även lite vin & njöt utav att helgen hade börjat (: (y).
På lördagen cyklade vi runt lite, gick ut i skogen och på kvällen checkade lite tv med mamma & pappa med godis i knät (a).
Nu idag invigde vi söndagen med Skene Marten och nu är man även lite hundralappar fattigare.. bra där ;) -.-! Det blev spagetthi & körtfärssås innan älsklingen begav sig hemåt igen :/.. saknar dig redan.
Själv sitter jag nu framför "Step Brothers" och ska alldeles strax fixa mina naglar xD, sen förbereda mig inför veckan som kommer.
CYA :D!

Första Grund Klippningen

Kategori: Allmänt


Första gången på en hel jäkla vecka jag sitter vid datan :O, Im a buzy woman you know ;)!
Skolan går fint fint och idag klippte vi för första gången en utav våra grundklippningar.. det var bokstavligen det bästa jag någonsin har gjort <3! Vill inte sluta ^^.. kanske för att vila lillfingret men kommer förmodligen snart in i det.
 
Vi slutade tre idag och när jag kom hem fick jag en städkick så dammsög & moppade golvet (y).. kanske är ganska weird men jag gillar verkligen att moppa xD, fråga mig inte varför för jag har själv ingen aning -.- .
 
Snart kommer Martin och då blir det Thai OCH den nya filmen med Jhonny Depp "Dark Shadows".. lääängtar!
CYA!