rajlaxmi

Burlesque

Kategori: Allmänt

Min tisdag började väldigt lugnt, fick en härlig sovmorgon eftersom min lektion inte jag började försen 12:40. Så i stället för att sova till 11:00 så gick jag upp och la mig i soffan för att checka på "Burlesque" - med Christina Aguilera & Cher. Och vill gärna medela för alla som älskar dans & sång, ta då en titt på denna film. Den är bra som fan :D!

I alla fall efter filmen så var det dags att göra i ordning sig för att dra till skolan. Även om det bara var två lektioner så var dem extremt långa och jag somnade nästan på den första. Sen efter lektionerna satte jag på min Ipode och vandrade tillbaka hem i det kalla vädret, fyfan vad kallt det är nu seriöst! Ge mig sommar!

Nu ska jag bara slappa framför älskade The 70´s Show med Martin och längta tills morgondagen. Ska nämnligen börja dansa igen för första gången på riktigt länge, känns lite nervöst men ska bli skoj att komma igång.

Cya!

 

Ett nytt försök

Kategori: Allmänt

Då är man tillbaka på bloggen igen och ska denna gången försöka hålla igång den lite bättre än förra gången :).

Vill börja med att tacka söta Wictorin för igår, vi drog till Napoli och sedan hem till henne. Dagen tillbringades med Galenpanna, prat & skratt. En riktigt trevlig stund, <3! Träffade även hennes kille för första gången, det var en härlig prick :D.
Därefter körde dem mig till tåget och det var dags för mig att dra mig tillbaka till Varberg, så dagen avslutade med lite nödvändiga saker inhandlat från Coop, slapp vid teven med Martin och sen läggdags.

I morse vaknade man halv sju, så det var dags för att åka till skolan. Dock börjar jag inte försen 10:00 men är man lat som mig så pallar man inte gå :$. Tänkte jag skulle vara duktig och plugga, men ännu har jag inte börjat och lektionen börjar om en halvtimma. Bra där (y)! Så låter Spotify forsätta göra min morgon innan lektionen börjar.

Cya!