rajlaxmi

23:43

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag väldigt sent med en sjuk huvudvärk och nej det var faktist INTE bakis. Rättande sagt för mycket jobb har nästan tagit död på mig. Gjorde inte nått mer än bara ta det lugnt och sov halva dagen. De första planerna för denna lördag var egentligen fest men eftersom mitt mående som sagt orkade jag tyvärr inte :/..
Efter att ha sovit igenom hela min dag som jag nämde innan försökte Martin pigga upp mig så vi bestämde för att unna oss själva lite. Det blev Cockpit på bio med den svenska skådespelaren Jonas Karlsson =). Riktigt jävla bra måste jag säga haha, skrattade nonstop genom hela filmen. Även Björn Gustavsson var med :P.. så rekommenderar filmen stort!!!!!
 
Nu är vi hemma i stugan igen och sitter framför Spartacus och får se när vi bestämmer oss för gå & lägga oss, cya :D!

Fredagssol

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag från 0700-1600, asså har det varit en sjukt jobbig samt lång dag. När jag äntligen slutade tog jag pluss en massa andra ett dopp i poolen. Därefter hann jag även med lite solning, drog med familjen pluss lite mer folk till Tre Toppar vilket var som vanligt otroligt mumsigt!
Men efter det gick jag, Martin & Baff till en pizzeria och käkade lite.. nått som inte stämmer där eller hur haha xD. Aja, ibland kan det förmodligen bli så -.- .
Nu är klockan snart natt, jag sitter och slappar lite framför teven, börjar bli riktigt trött.. så det blir läggdags alldeles strax (y) :).
Imorgon vet jag inte vad det blir för planer, får se beroende på hur jag mår. Dessa sista långa jobbdagarna har gjort mig helt off verkligen -.-.. så får se som sagt. Cya!

I Just Love It

Kategori: Allmänt

Min nya kärlek, en sjukt otroligt snygg klänning från Prag som jag fått utav min mamma & pappa. Ett stort jävla tack (: ♥!

Kärleken Går Till Norge!

Kategori: Allmänt

Det var ett bra tagsen jag lät bokstäverna flyta över min blogg, men idag får jag ta tag i det. Har nämnligen haft sjukt mycket jobb på gång- även idag. Slutade alldeles nyss och det ska bli skönt med en riktig sovmorgon imorgon för första gången på riktigt länge. Då jobbar jag med bara kväll och på tisdag är jag ledig, då ska jag på ett möte i Göteborg och håller tummarna på att det kommer går bra (y) :D.
Får se hur mitt framtida liv ser ut, jag kan inte göra mer än bara hoppas på det bästa helt enkelt =).
 
Just nu sitter jag här med familjen & Martin framför teven och bara tar det lugnt. Ja, mamma & pappa har äntligen kommit hem från sina äventyr utomlands.. de har haft det underbart dock hade det varit upp till 42 grader varmt & de badade i massa varma källor xD. Inte nått man är van med här hahaha! Men alltid en upplevelse (: .
 
Tänkte avsluta bloggen med en stor tanke till alla i Norge, alla saknade och alla som har förlorat någon. Den sjukt hemska händelsen som hände för exakt ett årsen, jag kan inte göra mer än ge min all kärlek till er alla som behöver den ♥!
 
 
 

<3

Kategori: Allmänt

Tack för en awesome fest helg vänner, you know who you are <3!

Gekås Med Martin

Kategori: Allmänt

Då har man nyss kommit hem från dagens äventyr. Regnet gjorde oss sugna på Gkås, så drog självfallet dit (y). Dock är det ju väldigt farligt att åka dit om man tänker på sin ekonomi men det gick bättre än vad jag trodde haha. Fick köpt mig tre olika linnen, en super snygg jacka, och lite förbrukningsvaror -.-.. asså vuxna tråkiga saker haha.
 
Så nu har vi som sagt kommit hem igen, sitter framför teven och tar det bara lugnt. Vill inte anstränga mig till något onödigt jobbigt nu eftersom jag ska jobba imorgon haha (A). Min late jävel!
Blir förmodligen lite film och kvällsmat innan dagens slut, så ha en fortsatt awesome kväll i regnet :D.. CYA!

 

The Amazing Spiderman

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från bion med Martin, var och checkade på "The Amazing Spiderman" som faktist var förvåndasvärt bra. Förstår att Andrew Garfield fick mycket press på sig inför denna filmen. Om han skulle göra den lika bra eller till och med bättre än orginalet, jag måste säga att han fick en stor stjärna utav mig i alla fall :). Riktigt bra även om jag själv var lite skeptisk imot han först :P.
 
Nu är vi som sagt hemma igen, vinar oss lite framför teven och tar det bara lugnt. Jobbade innan idag och nu är jag äntligen ledig, hela helgen till och med <3. Bockar & niger för det- godnatt!
      

Dagens Kärlek

Kategori: Allmänt

Var i affären och blev sjukt förälskad i dessa underbara bakelser <3, hur små som helst verkligen & säkert grymt goda.. ska snart ta min första tugga (a). Godnatt!

A Sunny Day

Kategori: Allmänt

Slutade jobbet vid ett tiden, därefter åkte jag hem till saknade Svahn en stund =). Åt lite mat & tjatade lite om allt möjligt. Lånade även lite böcker utav henne, jag vet men ska försöka komma in i det igen.. nördig som jag är, är det ganska skönt att bara sitta och läsa xD. Damn!
Åkte sen hem till stugan och la mig ner i solstolen med en bok i handen, fick en liten bränna men inget jag skryter om xD ^^.
Fick förvånadsvärt besök utav Baff och en hund vid namn Lola.. oplanerat men väldigt trevligt (y). Var vid havet för att lära Lola att simma och sedan fick hon lite bad i poolen med haha :P.
Martin kom en stund efter, låg och snackade, senare åkte Baff hem.
I alla fall har nyss proppat i mig lite pizza framför sexan med Martin, ska framåt kvällen lägga mig hyfsat tidigt hade jag tänkt mig. Ska jobba även imorgon, tills helgen sen är jag ledig ända tills måndag :D.. min första lediga helg hell yeah!
 
Cya!