rajlaxmi

Familjen

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en väldigt go och lugn dag, den började med soffslapp framför "Iron Man" med Martin. Därefter somnade jag faktist i sängen och låg till klockan fem hahaha xD. Inte bra att sova så länge mitt på dagen, man blir somen slösäck när man väl vaknar haha. När mobilen ringde mig var det dags att göra i ordning sig och tjugo minuter efter det hämtade mamma & pappa upp mig påväg mot stugan.
Medans jag var med familjen med god mat och avkoppling vid teven med katterna var Martin ute på sina egna äventyr. Han skulle till sin mormor & morfar med sina syskon för att fika med mera =).

Jag är nu hemma och ska alldeles strax lägga mig till sängs, hoppas älsklingen kommer snart!
Imorgon är det jobb för mig tyvärr, men ska vara glad att det är från 07:00-16:00 istället för kvällstid för då hade jag inte kunnat festa med mina snyggingar imorgon kväll.
Så då blir det stressigt- jobbet, städa och göra i ordning sig. Det jag dock är mest rädd för är hur det kommer att gå för mina fötter ^^. Får ju så förbannat ont i dom efter allt springande upp & ner i trapporna och på kvällen ska jag ha mina klackar. Aja, får försöka vila upp dem innan och kanske till och med fotbad, har hört att det ska funka xD.

Nej, nu måste jag verkligen lägga mig så nu skriver jag godnatt för ikväll, cya!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: