rajlaxmi

Chilla Is The Shit

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem efter en riktigt njutbar dag.
Martin och jag besökte mamma i stugan, även min bror, hans tjej och Baff var där. Vi fikade, babblade lite, gick ut och innan vi drog oss tillbaka åt jag, mamma och Martin pizza på den nybyggda Strandkiosken i Träslövsläge.

Mer ikväll händer inte så mycket, vi ligger nu nergrävda i varsin soffa och har precis börjat checka på Vampire Diares första säsong, me like alot!
Chilla is the shit, cya :D!

Incredible Weather, Thank You!

Kategori: Allmänt

Igår var det som jag skrev i mitt förra inlägg Modern & Jazz vilket gick riktigt bra. Filmade även in danserna för skoj skull och för att kunna titta tillbaka på det, kunna se hur man utvecklas =).
Därefter åkte jag hem till mamma och pappa för att tillbringa min kväll där, det blev Thai-mat & film och därefter läggdags.

Imorse följde jag med pappa för att fika med han och hans vänner på Ernholms, efter det åkte jag tillbaka till Varberg för att träffa älsklingen i stan. Han slutade vid tolv tiden så vi lunchade på Café Migno, gick lite i stan där jag fick inhandlat två par shorts och det gjorde även Martin sist och godast svaldes en glass ner innan vi åkte hem.
Äntligen har Martin fått sig en egna parkeringplats efter en lång väntetid vilket känns jävligt gött faktist, då behöver man inte längre ställa sig på gatan (y).

Just nu sitter vi mätta & belåtna efter en god måltid framför teven och väntar nu på att chockladpuddingen blir klar (a).
Ha en fortsatt bra kväll snyggingar, cya ;D!

Street - Love

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen, dansen gick asbra!
Nu ska jag bara ta det lugnt framför teven samtidigt som jag söker lite jobb =), senare blir det att gå och lägga sig och förbereda sig inför imorgon. Då har jag matte på morgonen och sen ledig resten utav dagen, på kvällen är det dans igen men då är det Modern & Jazz.

Sover förmodligen över i Örby efteråt men på fredagmorgon beger jag mig mot Varberg lite tidigare för älsklingen ska sluta vid 12:00 så ska bli skoj att få tillbringa längre tid med honom. Vanligtvis brukar det bara vara jag som är ledig den dagen utav oss.

Aja, ha en fortsätt bra kväll :D.. sov gott!

Glasögonormen Is Back On Track!

Kategori: Allmänt

Jag hade sovmorgon i morse och såg så mycket fram imot det, dock på morgonen var det nått som bankade vid trappuppgången.. så jävla irriterande och jag orkade självfallet inte stiga upp och checka vad det var för nått så försökte bara ignorera det.
När jag väl bestämde mig för att vakna upp tog jag A-fil med bananer som frukost, mumma :D!

Därefter var det dags att bege mig till skolan och jag kände redan på cyklen hur nervös jag började bli. Men tro det eller ej så gick den individuella redovisningen faktist hyfsat bra. Jag har aldrig kunnat genomföra en redovisning ensam och jag är stolt över att jag klarade det. Fick även några komplimanger som stärkte mitt självförtroende och hoppas det till och med går bättre nästa gång =).

Nu är jag hemma igen och har nyss proppat i mig en halv kycklingrulle, andra halvan får jag ta när jag kommer hem ikväll igen.

I alla fall sitter nu har jag precis gjort i ordning mig och ska strax till tåget. Ska bli skönt att dansa igen, dock är inte Anna där eftersom hon ska bo i London i ett år.. fyfan vad skoj för henne men shit vad jag kommer sakna henne :/ <3.

Avslutar mitt inlägg genom att bjuda på min outfit today.. cya!

The Silence Of The Lambs

Kategori: Allmänt

Eftersom jag hade tid hos Optikern och interjuv på Varbergs Hemassistans var jag aldrig i skolan idag.
Som sagt var jag hos Optikern först och det gick inte så bra, det visade sig att jag hade vissa fläckar på nedre delen utav ögat. För att det skulle försvinna så fort som möjligt så ska jag nu börja använda mina glasögon igen. Så efter en vecka har jag en tid igen och får se hur det ser ut då.. håll tummarna för mig =).
Interjuven gick mycket bättre, satt och diskuterade med föräldrarna till pojken som behöver assistent så nu får vi bara se vad som händer längre fram, antingen hör de av sig eller så gör de inte det.



När jag kom hem igen efter mina ärenden städade jag lite framför Stefan & Krister, fan älskar verkligen buskis haha =).
Nu har jag och Martin nyss ätit lamm, vilket inte var det bästa köpet.. men man lär sig utav misstagen som tur är xD.
Nej, men nu ska jag fortsätta tillbringa kvällen framför teven och förbereda mig inför imorgon. Då har jag min individuella redovisning och på kvällen Street, en av sakerna ser jag i alla fall fram imot ;D!
Cya!

Morgonen

Kategori: Allmänt

..började med klarblå himmel och sol men när jag väl kom fram till skolan så blev det dimma, roligt -.-. Min första lektion var matte och det gick ganska bra, fick med reda på att provet inte är försen efter påsklovet vilket känns gött för då kan man hinna plugga rejält innan det är dags.
Därefter var det svenskalektion och vi påbörjade med de individuella redovisningarna, jag ska ha på onsdag och jag blev precis klar med mitt tal. Men fyfan vad jag är nervös, kan redan se mig själv darra framför publiken men får hoppas att jag kan kämpa imot det.

När skolan var slut begav jag mig mot stan för att checka om Ginaklänningen som jag så jävligt gärna vill ha hade kommit in och det visade sig att den hade kommit men allt var redan slutsålt. Men det är inte det enda heller, utan den personen som jag har frågat innan där var helt ny och hon hade gett mig helt fel information! Fatta hur jävla pist jag blev och är just nu, avgudar verkligen den klänningen och vill mer än gärna ha den! Till och med på nätet är den slut, -.-..

Imorgon ska jag i alla fall till Optiken för en synundersökning och därefter till en interjuv, får hoppas allt går som det ska :D!
Nu ska jag lägga mig i soffan och checka "Two And A Half Men" som kommer alldeles strax <3.
Godnatt!

Sup & Svälj, Vi Har Haft En Bra Helg!

Kategori: Allmänt

Vet att jag inte har varit så aktiv med skrivandet det senaste men har man haft fullt upp så har man :). Igår fick jag och Martin finbesök utav Linnéa, Amanda & Ante. Självfallet festade vi till det med lita drinkar och cider till topplistan på Spotify (y).
När klockan väl hade blivit 10:30 var det dags att bege sig ut i dimman mot Oscars, dock fick jag, Linnea och Martin betala inträde även om vi kom i tid -.-. Medan Amanda och Ante sprang för att slippa, även om det var lång kö kom de fan längst fram i alla fall, blä haha.

Det blev en hel del dansat med skratt och babbel vid sidan om och vid tre tiden efter nykomna sommartiden drog vi för att köpa varsin kebbabrulle innan vi forsatte oss hemåt- en klassiker ;).
Fyfan, vad det var skönt att lägga sig i sängen och eftersom jag inte var full så kände jag smärtan i mina fötter och halsen efter allt sjungande.. nästan som man skulle vart full istället ^^.

Idag har det varit underbart väder, klarblå himmel & sol. Vi gick via strandpromenaden för att ta en fika, därefter satte vi oss på de bästa platserna vid Fästningen och bara njöt utav värmen. Efter en stund kom vi tillbaka till lägenheten och då var det dags för Linnea och Amanda att dra sig hemåt. Nu sitter jag och Martin framför teven och bara tar det lugnt.
Imorgon är det måndag och dags för att ta tag i en ny vecka igen!

Här kommer några bilder jag bjuder på från helgen:

    

GODNATT!

Lördagmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade utav Martin var pigg som fan.. roligt -.- not. Jag som älskar att sova ut på morgonen men nej nej, det får man inte (y)!
I alla fall vi har inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt framför teven men senare tänkte jag göra i ordning mig och plocka undan lite i lägenheten. Ska förmodligen få främmat ikväll utav Amanda, Linnéa och Andreas så vi får se vad kvällen leder till :P.

Hörs senare, cya!

Finally Weekend

Kategori: Allmänt

Idag ska vi verkligen vara nöjda med vädret, det har förmodligen fått de flesa ett leende på läpparna :). Min morgon började med anställningsinterjuv på Varbergs Kommun- Hemstjänsten vilket gick väldigt lyckat, nu är det bara att vänta tills telefonen ringer med ett positivt svar samt hoppas på att tisdagens interjuv även går lika bra (y). Därefter åkte jag hem till Örby för att lämna tillbaka pappas bil men innan jag begav mig hemåt igen till Varberg så lunchade jag & mamma Thaimat, solade och även Smulan njöt utav den härliga värmen.

När jag väl vaknade utav att tåget var framme blev det en stor besvikelse, himmlen var helt skuggig, man såg knappast solen och dimman låg tätt.. inte alls som Örby, desutom var det mycket kallare.
I alla fall, vi drog in till stan för att fixa en sak till Iphonen jag fått av Martin, en som de skulla slänga på hans jobb :), hann även inhandla lite mat tills ikväll.
Nu sitter vi här och har nyss ätit en otrolig god måltid som älsklingen gjorde åt oss, Fläskfilé med potatissallad medans jag städade.

Mätt & belåten är jag nu sittande framför LOST och ska tillbringa min fortsatta kväll med det.

Btw, en sak jag bara MÅSTE nämna.. i midsommar kommer jag- Moa Sabina Rajlaxmi Nilsson vara 14 000:- rikare! HELL YEAH ;D!
Cya =)!

Love To Be Home

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma efter en lång körning, det tog längre tid än trott på grund utav all dimma men som sagt hemma nu =).
Dansen gick jättebra, vi var inte alls många vilket var riktigt gött. Det blev mycket flams & skratt men självfallet lite seriöst med haha. Vi gjorde en speciell sak tre och tre, hjälpte varandra att trycka upp benet mot en och när Andrea skulle hjälpa mig med mitt vänstra så kände jag ingenting helt plötsligt märkte jag att benet var i ansiktet på mig :O. Det var fan asnajs, önskade man kunde ta en kort på det så man kunde drömma tillbaka lite ;).
Ska fan kämpa att bli lika vig som jag var innan, det går ju så jävla snabbt bort när man inte streachar regelbundet, det är inte klokt. Men hejja hejja nu kör vi om på nytt ;)!

Just nu sitter jag äntligen i soffan jämte älsklingen framför teven och på 7:an var det "17 Aigan" :D, riktigt go film må jag säga.
Imorgon är det dags för interjuven så håll tummarna för mig!
Sov gott!

I

Kategori: Allmänt

.. morse hade jag två lektioner, naturvetenskap och matte efter det åkte jag in till stan för att få lite ärende gjort, var på Systembolaget och Optiken. När jag kom hem igen satte jag mig ner med mat framför Burlesque som jag kände var tvungen att titta på igen <3.
Sitter nu och tar det lugnt i soffan, väntar med att göra i ordning mig tills det är dags att bege sig mot Skene för att denna gången dansa Modern & Jazz med klackar, ser verkligen fram imot det :D!

Dansen kommer inte att vara slut försen 20:30 och håller tummarna på att jag inte är allt för trött, ska ju även köra tillbaka till Varberg ikväll på grund utav interjuven imorgon på Varberg Kommun.
Puzz!

Godnatt Snyggingar

Kategori: Allmänt

Dansen gick as bra, kände verkligen att jag tog i fullt ut :). Efter den timmen kom mamma och hämta mig, innan det var dags för mig att köra hela vägen tillbaka  till Varberg så åt jag lite med mamma & pappa samt gosade lite med mina saknade katter.

Nu är jag hemma i soffan igen och tog även upp Martin på vägen som har varit på Harrys för att någon kollega skulle sluta.
Ska förmodligen snart gå och lägga mig för jag är otroligt trött, mina ögon kan knappast hålla sig uppe. Imorgon har jag en lektion och därefter är det modern & jazz med klackar som gäller. Ser med fram imot helgen men hoppas verkligen att alla kan komma bara =).

Godnatt snyggingar!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hade sovmorgon även idag innan jag begav mig till skolan, hade bara en lektion innan jag cyklade hemåt men tog en snabbis genom stan innan.
Nu sitter jag i soffan hemma framför teven och datan, funderar på att börja lite smått på mitt tal som jag ska redovisa nästa vecka men vet inte riktigt hur jag ska formulera det -.-.. fan hatar verkligen att snacka inför folk.

I alla fall vid fyra tiden tar jag tåget till Skene för att dansa Street och därefter kör jag tillbaka hit. Känner mig inte riktigt taggad för att dansa just nu men hoppas det kommer när det väl är dags (y) =).
Nu tänkte jag lägga mig och ta en tupplur innan det är dags att göra i ordning sig.



Klänningen i mitten SKA jag ha, I just love it.. don´t you?

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade precis utav ett samtal, jag har från och med nu två interjuver nästa vecka :D. Hoppas såklart på det bästa.
Nu är det "Two And A Half Men" och ska strax äta frukost. Vid middag kommer Martin och lunchar därefter bär det av till skolan då blir det naturvetenskap & redovisning på Etiken, hejja hejja -.-.
Cya!

Yeay

Kategori: Allmänt

M

Kategori: Allmänt

Imorse lyckades jag sova fullt ut vilket jag verkligen behövde och efter ett par smörgåsar cyklade jag i blåsten mot skolan. Första lektionen var matte men idag kände jag mig helt tom, kunde inte fokusera mig på någonting.. det kändes som att hela min kropp var tom på blod, helt sjukt.. känner fortfarande lite :/.
Efter den lektionen var det svenska och vi fick reda på nått jag inte alls var beredd på.. nästa vecka på onsdag ska vi ha en induvidiell redovisning. Vilket jag överhuvudet taget INTE ser fram imot, en av mina rädslor är just att stå framför en publik och bara höra min egen röst, blir så jävla nervös.
Det är ganska konstigt eftersom jag älskar dansuppvisningar och har inte något imot att det sitter dussin med människor och checkar xS.. i alla fall får se hur allting kommer att sluta.

Innan jag cyklade tillbaka hem gjorde jag & min etikgrupp klart Power Pointen tills imorgon, då vi ska ha redovisning där med.. men i grupp vilket är mycket bättre.
När jag väl kom hem så gick jag ut och fotade, åt lite mat framför "Two And A Half Men" och strax efter det kom även älsklingen hem.
Nu sitter vi i sofforna mätta & belåtna efter kokkosnötkött framför LOST och ska tillbringa kvällen med att bara ta det lugnt.



Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte försen 12:40, gilla gilla :)!
Godnatt!

Så det kan bli..

Kategori: Allmänt

Målade även idag men nu är allt klart,nästa projekt blir någon snygg slags fondvägg hade vi tänkt oss. Efter att få mat i oss, duschat och plockat städat undan lite ligger vi nu äntligen i varsin soffa och checkar på teven. Något sommanhar sett fram imot hela dagen ska jag säga er haha.

Imorgon är det måndag igen och dags för skola, håller tummarna på att veckan går fort tills det blir helg igen. Då kanske det förhoppningsvis blir lite festande med ;).
Nu ska jag fortsätta fokusera på filmen så.. ha en fortsätt bra kväll snyggingar =)!

 

Love Them

Kategori: Allmänt

Skulle inte tacka nej till dessa <3!

Duktig Flicka

Kategori: Allmänt

Denna dagen känner jag mig väldigt duktig, har målat klart allt som ska göra i köket pluss lite till =). Det blir jättefint och framöver kommer det förmodligen lite mer projekt som telexempelt en fondvägg, skicka in luckorna med mera.
Efter en lång dag sitter jag äntligen vilad i soffan framför teven och ska göra detsamma resten utav dagen. Imorgon blir det fortsätt målning och lite tvätt.
Cya!

Grattis Pappa <3

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag runt nio tiden som vanligt efter att ha haft hemska madrömmar, fy vad jag inte gillar sådant .. speciellt inte när det känns så verkligt som möjligt -.-.
Hoppade snabbt in i duschen för att få de hemska tankarna borta efter det stoppade jag snabbt i mig en macka. Sen åkte jag och mamma ner till Skene för att inhandla lite mat och blommor. När vi väl kom hem somnade jag en stund i sängen men senare under dagen då jag vaknade var det dags för smörgåstårta med pappa, mamma, min faster och pappas kompis Stig.
Ernholms hade dock en ny anställd som inte hade tagit imot pappas beställning som de skulle göra så vi fick den senare, men när den väl stod där framför en så var den nästan lika god som den brukar vara.
Han fick tusen kroner + en blomma utav mig, mamma och Tim, sockar & en tröjja utav hans syster och sist samt roligast en plunta från sina kompisar haha.. den föreställer en liten bensindunk ;).
Så grattis pappa på din födelsedag♥!

Senare på kvällen satte jag mig på tåget till Varberg med Ipod i öronen, lyssnade på en massa festlåtar och nu har jag självfallet fått suget på att festa ^^, så får se om det kanske blir nått drag nästa helg med saknade :P.
I alla fall just nu checkar vi på LOST, förvånade.. nej skulle inte tro det.

Imorgon blir det fullt upp, först ska vi till Elgiganten och därefter sätta igång med målararbetet :D.
Godnatt!

Sov Gott

Kategori: Allmänt

Dansen gick väldigt bra och jag är glad att säga "jag börjar komma in i det igen" :).
Nu är det dags för läggdags för mig, så jävla trött!
Cya!

Modern & Jazz

Kategori: Allmänt

36/36 Bra gjort!
Stod det skrivit stort på mitt matteprov idag, like alot <3.
Har precis lunchat med älsklingen och nu har jag packat klart innan jag ska bege mig hemåt till Örby. Ikväll blir det Modern & Jazz (klackar) vilket jag ser väldigt mycket fram imot =). Håller tummarna på att det går lika bra som det gick igår.
Imorgon fyller min pappa år och det ska firas med god smörgåstårta och trevlig sällskap.
Cya!

I Just L♥ve This Day

Kategori: Allmänt

Idag har det verkligen varit min dag, det började direkt efter jag hade gjort matteprovet och kommit hem som min mobil börja lysa upp. Det var min mattelärare (vettefan dock hur hon hade fått mitt nummer) men men, i alla fall i det stod det "Hej Moa. Vill bara medela dig att du fick alla rätt på provet, bra jobbat! Mvh Margareta".
Alltså, ni kan verkligen inte fatta hur glad jag blev.. kände mig som den lyckligaste flickan på jorden. Jag & matte har aldrig varit en bra kombination, har aldrig fått bra betyg någonsin och nu på de två första proven så blir allt rätt.. det är helt sjukt :D!
Min tur dag slutade inte där nej nej, när jag väl kom till dansen så kändes det som jag var den enda i hela salen när jag väl var igång. Det gick helt jävla underbart, går inte att beskriva. Ville inte sluta dansa när timmen hade gått men självfallet kunde jag inte stå där för mig själv haha. Utan det var bara att hoppa in i bilen och köra till Varberg igen, när jag kom hem var maten klar och allt var perfekt.
Nu checkar jag och Martin på LOST som vi faktist inte har gjort på ett tag, därefter är det läggdags. Innan det måste jag skicka in min Essä till svenskaläraren, har ingen aning om vad jag kommer att få för betyg på den.. men vet ni vad, I dont give a shit ;)!
Cya!

Hell Yeah

Kategori: Allmänt

Har precis gjort matteprovet och det känns faktist väldigt bra men samtidigt vill jag inte vara för hoppfull. Nu är det bara att vänta tills imorgon då jag får tillbaka det :O. Är fan nervös!
Sitter hemma nu och checkar "Two And A Half Men" inväntan på tåget jag ska ta till Skene för att ikväll blir det Street, hell yeah :D!
Cya!

Kommer inte på en rubrik -.-

Kategori: Allmänt

Fyfan, vad skönt det var med en lång sovmorgon idag :).. gick upp ungefär två timmar innan jag skulle ta cyklen till skolan så tog lite salamimacka framför "The 70´s Show". Och när jag väl skulle dra mig stressade jag inte, ville njuta utav det goa vädret så det var bara på med brillorna och bege sig :P. Natuvetenskapen var den första lektionen och efter det var det Etik & Livsfrågor då vi skulle vara klara för att ha redovisning. Självfallet var inte jag och min grupp det haha, men vi slapp och ska göra det nästa vecka (y). Därefter begav jag mig hemåt igen, pluggade, checkade "Two And A Half Men", målade lite listor och nu ska jag snart gå och lägga mig vilket ska bli jävligt gött.
Imorgon ska jag bara ha en lektion men inte vilken som helst, utan jag ska ha matteprov och jag hoppas verkligen efter all pluggning och förberedelser att det lönar sig. Så håll tummarna för mig snyggingar!
Senare på dagen ska jag ta tåget hem till Skene för att dansa som fan på streeten, längtar :D.
Godnatt!

Alla Har En Dröm, Även Jag

Kategori: Allmänt

När jag kom hem från skolan igen så la jag mig ner i soffan och vilade framför "According To Jim", därefter bestämde jag mig för att göra något vettigt. All tvätt som gjordes igår låg fortfarande kvar i stora högar i hallen (och då menar jag verkligen STORA haha), så jag vek klart samt hängde in allting där de skulle vara. Sen städade jag, dammsög, gjorde disken i ordning och sist men inte fräschast toaletten.
Efter allt var fixat och perfekt kände jag mig faktist oheört stolt över mig själv :D.
Under dagen fick jag även ett samtal utav Göteborgs Frisörskola, dom berättade att de var riktigt inspererande utav mitt medelande och hoppas jag börjar där i Agusti.
Frisör är det enda jag vill, det enda jag vet att jag kommer att lyckas med till hundra procent.. jag menar alla har en dröm och det här är min!
Man lever bara en gång, varför ska det då vara 89 000:- som står i vägen för en.. det är ett rent helvete och jag vet inte vad jag ska göra. Det enda jag är säker på är att gå denna frisörutbildningen och kunna bli något utav det, för det är det enda jag vet att jag skulle klara av.
Hoppas det kan lösa sig på nått sätt längre fram, jag gör vad som helst för att bli frisör.. vad som helst!
I alla fall, nu sitter jag i soffan och checkar på LOST, imorgon har jag sovmorgon och börjar inte försen 12:40.. hejja hejja.
Cya!

En Glad Rajlaxmi

Kategori: Allmänt

Just nu är jag väldigt glad för att på mattelektionen hade vi ett testprov innan det riktiga provet på onsdag. Så när jag satt där och rättade så insåg jag till sist att jag enbart hade ett enda fel.. det kändes magiskt. Och den uppgiften jag hade fel på har jag lärt mig nu och kommer inte göra samma misstag igen. Nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas som fan att det kommet gå bra för mig på onsdag, :O!

Nu är klockan 11.35 och har svenska, borde egentligen skriva min Essä istället för att sitta här men gör det hemma efter lektionen istället hade jag tänkt mig. Än så länge så tror jag att jag ska skriva om dans, det var i alla fall det första jag kom tänka på när vi fick uppgiften :P.
Cya!

Städsöndag

Kategori: Allmänt

Idag har både jag & Martin varit duktiga, hela dagen har tillbringats med att städa lägenheten, tvätta tvätten och imorgon får man vika ihop kläderna med ett leende på läpparna -.-.

Är nu nykommen ut ifrån duschen och ätit en mega god potion mat som älsklingen fixade åt oss =). Sitter nu och checkar LOST och försöker fixa en ny header till bloggen.

Cya!

Lördagsgodis

Kategori: Allmänt

Vaknade som vanligt vid niotiden och jag segade kvar i sängen framför "Snuten I Hollowood 3" innan jag bestämde mig för att stiga upp. Tog lite frukost och därefter gick jag, mamma och pappa ut i det fina vädret, eller ah de få gångerna som solen visade sig :), vi tog även ut katterna.
Malte brukar aldrig gå så mycket, mest ligga och njuta, Tekla måste vi ha kopplad för hon går överallt pluss att hon börjar lära sig hur man kommer ur selen -.-, och sist och även minst (men äldst) Smulan.. hon får gå fritt lite här & där för hon vågar aldrig gå för långt.
Efter ett tag kom det mer moln och det började bara bli kallt så vi stack in igen för att äta lunch. När maten hade smält sig i magen tog jag tag i arbete och började måla lite väggar i köket.. alltid lika roligt.
Klockan tickade framåt och tillslut var det dags för mig att bege mig mot tåget. Och här är jag nu, i soffan, i Varberg samt mätt & belåten efter en kycklingrulle.
Självfallet sitter vi och checkar LOST som vanligt och ska förmodligen fortsätta tillbringa kvällen med det så.. nu är det dags för lördagsgodis ;D!
Cya!

Svahn & Nilsson

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från Skene, tillbringade min tid med Lina då vi har fikat, checkat några filmer, ätit mat och bara babblat på =). Nu ska jag bara ta det lugnt och förmodligen blir det mer utav "Snuten I Hollowood" med Eddie Murphy ikväll innan läggdags.
Godnatt!

En Ledig Fredag

Kategori: Allmänt

En varm & gó dusch fick min morgon att komma igång!
Gårdagen dansade vi i klackar igen och det gick precis som förra gången, helt unberbart. Nått jag rekommenderar att testa :D!
Har nyss kommit hem från lite ärenden som behövdes göra, vi var på Banken, Skroten och till sist Willys. Nu ska jag snart äta lite korvsoppa innan jag beger mig ner igen men denna gången för att träffa Lina. Får se vad vi hittar på men nått roligt blir det alltid, är ju ledig hela denna fredagen så ska se till att njuta lite extra :).
Cya!

Dance Is Power

Kategori: Allmänt

Morgonen började inte som man hade tänkt sig, en stor besvikelse spreds inom mig när jag fick mig en titt ut genom fönstret. Asså, fyfan.. snö igen!? Det är bara INTE okej! Går det inte bort så fort som möjligt blir jag mer pisst än vad jag redan är, serious. Dock åker jag snart till Cypern och då är inte Sverige mitt problem längre, gött.
Idag har jag haft naturvetenskap och matte därefter åkte jag hem igen. Fick en del städat och pluggat, nu sitter jag i soffan och bläddrar igenom en massa dansfilmer efter varandra. Får en sådan varm rysning varje gång jag ser dem, så jävla bra dansare.. avgudar dom!
Själv ska jag dansa senare ikväll då vi ska testa på klackarna igen. Nått jag ser fram i mot, låt det gå lika bra som förra gången eller ännu bättre :).
Ikväll sover jag över i Örby och dagen efter ska jag förhoppningsvis träffa Lina, ska bli trevligt.
Cya!

Obehagliga Tant

Kategori: Allmänt

Idag var jag helt ledig så jag bestämde mig för att tillbringa min morgon framför några dansfilmer medans jag pluggade matte och ritade lite graffiti vilket jag har vågat mig på att pröva. Jag bjuder på en utav mina bilder i slutet utav mitt inlägg =).
Senare under dagen var det dags att ta på sig danskläderna och bege sig till tåget för att åka mot Skene. När jag satt på tåget så hände det en sjuk sak, det var ett tag innan alla hade kommit på tåget och det var tomt överallt!
Då kom det en tant till mig, hon kollade mig rakt i ögonen och frågade- "Kan jag få sitta jämte dig?".
Jag vet inte vad jag fick för reaktion men den var obehaglig och samtidigt förvirrande.
Då sa jag faktist till henne "Du kan sitta framför mig så får du mer plats med alla dina väskor med mera".
Tanten: "Nu är det faktist så att jag har riktigt ont i min rygg och jag skulle hjärna vilja sitta ner jämte dig och sträcka ut mina ben på stolen framför, går det inte bra?"
Jag: "Jo, men sitt du.."
Sedan satt hon där en stund och efter ett litet tag kollade hon på mig och sa- "Märker att du inte vill ha mig här jämte så det är nog bäst att jag flyttar på mig".
Hon satte sig bakom mig, efter en stund kom kontrollanten till tanten för att checka hennes biljett.. då hörde jag att hon sa till henne- "Jag sitter här och har riktigt ont i ryggen för jag får inte sitta jämte den där tjejen framför mig och sträcka ut mina ben".
Kontrollanten- "Det var ingen snäll tjej".
Asså, haha.. visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Allt kändes bara så jävla skumt, seriöst! Hela jävla tåget var HELT tomt och hon skulle verkligen sitta precis jämte mig :S. Och när jag väl skulle stiga av tåget vände jag mig tillbaka och såg att tanten flyttade sig till min plats.. helt sjukt!
Aja, sket i det när jag äntligen kom till dansen.. fan vad lyckat det gick idag! Efter en timma pass körde jag tillbaka till Varberg i blåsten & snön. Men nu sitter jag här i soffan och checkar LOST med Martin som vanligt. Kommit en bit nu, vi är på tredje säsongen.. hejja hejja ^^.

Godnatt!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Inatt har jag haft en grym dröm, en dansdröm.. mådde inte alls bra när jag väl vaknade -.- .
Nu sitter jag i alla fall i soffan och har nyss fått i mig lite frukost framför The Charmed Ones. Ska snart göra i ordning mig för skolan, där jag redan vet att jag kommer att sitta och rita under hela naturvetenskapen och därefter grupparbete på Etiken.
Slutar inte försen fyra tiden så ser fram i mot att slänga mig i soffan när jag väl kommer hem igen =).
Cya!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Vill tacka ännu en gång, nu har det höjt sig till tolv nya unika , betyder som sagt oehört mycket!
Har precis skrivit klart min krönika och snart är det dags för läggdags. Imorgon börjar jag inte försen tjugo i ett så det blir förhoppningsvis en gó sovmorgon :D.
FÖR ATT LÄRA KÄNNA MIG LITE BÄTTRE
Jag är livrädd för:
  • Döden
  • Bli äldre
  • Mardrömmar
  • Spindlar
Jag älskar:
  • Mina nära & kära
  • Att inte känna mig ensam
  • Att få känna mig ung
Godnatt!

Mina Unika Besökare, Tack ♥

Kategori: Allmänt

Min morgon började med en cykeltur till skolan, första timmen tillbringade jag genom att låta min hjärna skrynkla sönder sig  på matten. Först var det lite klurigt men efter att ha gått igenom det några gånger så fattade jag det äntligen. Nu gäller det bara att plugga järnet till det kommande prov nästa vecka (y).
När skolan var slut cyklade jag ner till stan för att kolla om eylinern har kommit in, men nej nej för femte gången.. det hade den inte -.-. Innan jag cyklade hemåt köpte jag mig med en liten cykelpump ;D.
När jag väl kom hem tog jag tag i disken och städade undan lite. Nu sitter jag framför teven och inväntar Top Model 15.
Samtidigt ska jag börja med en uppgift i Svenskan, vi ska skriva en krönika och jag bestämde mig för att uppmärksamma en viss aktuell ny händelse som ska heta "Kungafamiljens Nya Kärlek"- mina argumenteringar angående att hovet kräver mer pengar med mera.
Vill med innan jag avslutar inlägget tacka mina unika besökare, har inte haft bloggen länge men ändå.. 245 unika besökare. Betyder enormt !

Cypern- Larnaca

Kategori: Allmänt

Vilodagen började med marmelad på macka och kaffe vid sidan om, därefter drog vi oss till Coop för att inhandla lite mat. Vi var i närheten utav min stuga och bestämde oss för att åka förbi den för att hämta min cykel, Martin körde bilen tillbaka hem medans jag cyklade.
Fort gick det och det kändes underbart, vilka minnen. Cyklade gamla vanliga vägen, över den långa grusvägen, förbi linbanan därefter forsatte mot Apelviken, runt Kåsa & när jag väl kom till Ankaret pustade jag ut och tog dom sista cykeltagen hem över fotbollsplanen.
Cykelturen fick mig att längta till sommaren, men förmodligen får jag lite värme tidigare än bestämt. Inte alls långt kvar nu, exakt fyra veckor & fem dagar kvar tills jag och älsklingen sitter på ett plan till Cypern- Larnaca :D!
Nått jag definitivt ser fram imot.

Cya!

En Gång I Phuket

Kategori: Allmänt

Den härliga lördagen började med lite småstädning och LOST, senare på eftermiddagen tog vi en liten promenad runt havet och stan. När vi väl kom tillbaka förtjänade vi en vilostund, jag slängde mig i soffan och somnade nästan direkt.. istället tog jag förvånadsvärt en kopp kaffe för att piggna till.
När väl klockan slog 19:00 var det dags att bjuda Martin på bio, det blev "En Gång I Phuket" och den var riktigt rolig, skrattade hela tiden ^^.
Just nu sitter jag hemma i soffan igen och försöker ritar lite graffiti samtidigt som Martin han slaggat bakom mig i sängen medans vi väntar på nästa LOST-säsong är klar!
Cya!

Oplanerade Planer

Kategori: Allmänt

Blev lite ändrade planeringar angående Borås-resan på grund utav personliga skäl men ser fram imot två veckor från och med nu.
Så idag har jag tagit det lugnt ute i det fina vädret hemma i Örby, mamma & jag tog även ut katterna på en runda ute i trädgården/skogen. Det gillade dem må jag säga, i alla fall Tekla ^^..

Just nu sitter jag och Martin som vanligt och checkar på LOST vilket vi förmodligen kommer att göra tills vi somnar i sofforna.
Imorgon blir det att sätta igång att måla väggarna i köket och senare på kvällen drar vi förhoppningsvis till bion och ser om "En Gång I Phuket" är något att ha =).
Cya!

Dans Med Klackar

Kategori: Allmänt

Steg upp segt för att åka till skolan och jag måste bara säga, fyfan vad jag stör mig på min naturvetenskapslärare, hon säger ordet "då" sju gånger i varje mening. Man kan alltid gissa sig fram precis innan det kommer, jag menar är det bara jag som märker det, aja.. det är i alla fall sjukt jävla frustrerande!
Efter naturvetenskapen var det dags för matten som faktist idag gick väldigt bra, hejja hejja!
Glad att jag denna gången INTE glömde min Ipod.. gott att slippa höra dom andras babbel.
Efter skolan begav jag mig för att luncha med älsklingen innan jag skulle fortsätta åka till lägenheten för att packa och tidigare än trott körde jag till Skene för att träffa Anna, vi åt lite pizza och gick igenom danserna.
Både den Moderna & Jazzen gick hur bra som helst och vi fick med pröva på nått helt nytt.. dansa med klackar!
Fan, vad skoj det var.. det gick så mycket bättre än trott =). Riktigt jävla nöjd!
Själva klack-dansen var självfallet asbra & väldigt feminin, just the way I like it ;).

Nu har jag precis kommit hem till Örby och påvägen hem köpte jag med mig lite Thai som familjen Nilsson mumsade i sig, därefter hoppade jag in i duschen. Snackade med nyss med Martin innan det är dags för att gå och lägga sig, är så otroligt trött.. ska bli riktigt skönt att sova =).
Imorgon ska jag ta tåget till Borås för att tillbringa min fredag och lite lördag med Ellinor (: .
Cya!